De Digital Millennium Copyright Act

De Digital Millennium Copyright Act, 1998

 

Sinarbrand.com is een e-commerce website die de meeste van de noodzakelijke producten verkoopt die nodig zijn in uw dagelijks leven. Binnen een paar klikken kunt u uw gewenste producten voor de deur krijgen op de kortste tijd dat probleemloos winkelen uw leven gemakkelijker en comfortabeler maakt.

ONZE WEBSITE DESIGN COPYRIGHT:

Volgens de Digital Millennium Copyright Act, 1998, zijn websitekleur, logo, ontwerpelementen, foto’s, video’s inclusief alle website-eigenschappen opgenomen in het auteursrecht. Sinarbrand.com” website is de volledig unieke, ontworpen website. We hebben geen auteursrechtontwerpen gekopieerd of geschonden door andere websites. Dus, volgens de DMCA Act, is “Sinarbrand.com” de enige auteursrechthebbende van deze website. De website wordt beschermd door de Digital Millennium Copyright Act van 1998. En niemand mag ons websiteontwerp of wat dan ook kopiëren.

 

VOOR ONZE GEBRUIKERS:

We hopen dat Sinarbrand.com gebruikers de auteursrechtwetten zullen respecteren. Ten strengste verboden voor de gebruikers om geen auteursrechtwetten te schenden. Wij nemen geen aansprakelijkheid voor de schade van de gebruikers in een civiele rechtszaak.

INSTRUCTIES VOOR ANDERE WEBSITES DIE INBREUK MAKEN OP AUTEURSRECHTWETTEN:

 Als een andere website probeert onze website-eigendom of enig materiaal inclusief ontwerp te kopiëren of te stelen, sturen we een DMCA Takedown Notice naar de inbreukmakende website door sectie 512 (c) van de Digital Millennium Copyright Act van 1998.

Als de website van de inbreukmaker geen kopieermateriaal van zijn website verwijdert, zullen we een zaak aanspannen bij de Amerikaanse rechtbank of een andere rechtbank door het daadwerkelijke verlies van onze website te eisen. Onze juridisch adviseur beoordeelt de vraag naar geld voor verliezen.

 

ANDERE WEBSITES DIE DMCA TAKEDOWN NOTICE TEGEN ONS KUNNEN INDIENEN:

Sinarbrand.com respecteert altijd andere auteursrechthebbenden en wetten. En tot slot, als u denkt dat wij of een andere gebruiker materialen van uw website hebben gebruikt of gestolen, neem dan onmiddellijk contact met ons op, we zullen de zaak onderzoeken om goed actie te ondernemen. Als de auteursrechthebbende van enig materiaal en het van onze website wil verwijderen, neem dan contact met ons op via e-mail met de juiste voorgeschreven vorm van DMCA Takedown Notice. Na onderzoek zullen we u verwijderen en op de hoogte houden van onze beslissing.

Bedankt iedereen voor het bezoeken van onze website.